Talismanit ja amuletit onnea, vaurautta ja onnea varten

Kiinalaiset onnenkorut

Millainen ihminen ei halua olla onnellinen ja rikas? Kysymys on selvästi retorinen. Ensinnäkin kaikilla ei kuitenkaan ole samoja vaatimuksia, ja toiseksi, jostain syystä oikukas Fortune ihailee joitain ja laiminlyö toiset suoraan.

Sinun on opittava: oikein valitut ja ladatut talismaanit houkuttelevat rahaa ja onnea luokasta, uskonnosta, rodusta, sukupuolesta ja muusta kuulumisesta riippumatta. Mutta ne toimivat paljon tehokkaammin, jos heidän omistajansa uskoo vilpittömästi korujen, esineiden, symbolien ja muiden amuletteina toimivien esineiden ihmeisiin ominaisuuksiin.

amuletti riipus onnea varten kuva 1

Talismaanien ja amulettien luokittelu

Kaikki onnea ja rahaa houkuttelevat amuletit ja talismaanit voidaan jakaa neljään laajaan ryhmään. Tarkastellaan jokaista niistä erikseen.

Hankittu

Amuletteja ja talismaaneja voi ostaa kaupasta. Tässä tapauksessa sinun on otettava huomioon sekä parametrisi (horoskooppi, sukupuoli, ikä, energia ja muut) että mitä odotat talismanilta. Se voi olla koru, hahmo, vaatteet tai lisävaruste, jossa on kirjonta pyhien symbolien muodossa ja niin edelleen.

Löytyi

Kokeneet astrologit ja taikurit tietävät, että ihminen voi löytää talismaninsa mistä tahansa: se voi olla merikivi, kolikko, neliapilan lehti. Tässä on mahdotonta tehdä virhettä: tunnet tietynlaisen affiniteetin tähän esineeseen ja siitä tulevaan sisäiseen lämpöön.

tee-se-itse

Henkilö, jolla ei ole edes maagisia kykyjä, voi tehdä onnellisen amuletin omin käsin: sulattaa sen vahasta, ompelemalla, kutoa hopealangasta - valinta on loputon. Tällainen talisman voidaan tehdä itsellesi tai rakkaallesi: tärkeintä on hyvillä aikomuksilla.

lahjoitti

Tällaisia amuletteja tulee käsitellä erittäin huolellisesti. Toisaalta, jos rakastettu tekee / lahjoittaa talismanin tai amuletin, se on jo varustettu positiivisella pyhällä energialla. Toisaalta salainen pahantahtoinen voi antaa sellaisen. Ja jos asiantunteva pimeän velho työskenteli sen parissa, pikkujuttu voidaan syyttää epäonnistumisista ja sairauksista.

Kaikista rakastamistasi asioista voi tulla voimakas talisman, mieluiten sitä pidetään lähellä vartaloa tai joutuu usein kosketuksiin sen kanssa. Se on jo kyllästetty energiallasi, joten sinun ei tarvitse olla erityisen hienostunut siivoamisessa ja virittämisessä. Riittää, kun otat pienen asian käteesi ja sanot: "Sinä suojelet minua, houkuttelet onnea, autat minua kaikessa. "

Tehokkaat talismaanit onnea varten

Onni on jotain ohikiitävää, kertaluontoista, johon on tartuttava juuri käännekohdassa. Mutta onni menee joillekin onnekkaille itsestään, ilman suurempia ponnistuksia, kun taas toiset ovat yksinkertaisesti kohtalokkaasti epäonnisia.

Onnen talisman kaikissa asioissa pystyy kääntämään tapahtumien kulkua ja kiinnittämään Onnen huomion sen kantajaan. Henkilö, joka omistaa tällaisen amuletin, vetää onnenlipun kokeessa, ottaa houkuttelevan avoimen paikan, voittaa lotossa, saa tarjouksen, josta muut hakijat taistelevat epäonnistuneesti. Tietenkään ei ole 100% takuuta, mutta onnistuneen olosuhteiden yhdistelmän mahdollisuudet kasvavat merkittävästi.

Lisäksi - kuvaus tehokkaimmista maagisista amuletteista onnea ja onnea varten.

Hevosenkenkä

Ehkä tunnetuin onnen symboli slaavilaisessa kulttuurissa on hevosenkenkä. Esivanhempamme muinaisista ajoista ripustivat hevosenkengät ovien päälle ja hautasivat ne kynnysten alle. Nyt tämä tapa on vaipunut unohduksiin, mutta hevosenkenkä ei ole menettänyt syvää pyhää merkitystään ja voimakasta energiaansa. Avaimenperät, korvakorut tai riipukset hevosenkengän muodossa voivat olla erinomaisia talismaaneja kaikkien horoskooppimerkkien edustajille, erityisesti Jousimies.

Israelin lanka

Ulkoisesti se on tavallinen punainen villalanka, joka on sidottu vasempaan ranteeseen. Tämä voidaan tehdä jopa vastasyntyneille. Real Threads of Luck, jotka on syrjäytetty Raakelin haudalla, myydään Israelissa Ittumuurin lähellä. Asiantunteva esoteerikko voi kuitenkin veloittaa mitä tahansa lankaa tällä tavalla.

Lucky Hand, Hamsa, Miriam Hand tai Fatima Hand

Fatiman käsi on vanhin ja voimakkain onnen amuletti, joka tunnetaan monissa kulttuureissa muinaisiin egyptiläisiin, foinikialaisia ja sumerilaisia asti. Tyylitelty kämmen voi olla koristeltu silmäkuvalla (muslimien keskuudessa) tai Daavidin tähdellä tai Hän-symbolilla (juutalaisten keskuudessa). Se voi olla korujen, korujen ja jopa tatuointien muodossa.

Riimumerkit

Futhark-riimut ovat täynnä syvimpää pyhää merkitystä, ja jokaisella on oma tarkoituksensa. Voimakkaimmat onnen riimut ovat Fehu (materiaalikomponentti), Vunyo (optimismi), Ansuz (menestys liiketoiminnassa), Soulu (toiveiden toteutuminen). Riimuja voidaan käyttää sekä yksittäin että kombinatorisesti.

Slaavilaiset talismaanit

Muinaiset slaavit uskoivat pyhästi kaikenlaisten amulettien ihmeelliseen voimaan, kunnioittivat esi-isiään ja hengellisivät luonnonvoimia. Heidän pyhä tietonsa oli todella hämmästyttävää, joten perinteiset slaavilaiset amuletit (Kolovrat, Alatyr, Velesovik, kaikki aurinkosymbolit) toimivat edelleen. Hopea, puu, luonnonkuidut (erityisesti villa ja punainen pellava) antavat niille suurimman vahvuuden.

amuletti riipus onnea varten kuva 2

neliapila

Edessämme on toinen universaali amuletti, joka tuo onnea kaikessa. Neliapilan löytäminen luonnosta on aina hyvä merkki. Nykyaikaisten irlantilaisten druidit ja esi-isät uskoivat pyhästi tähän, ja esi-isämme kunnioittivat sitä ikuisen ja molemminpuolisen rakkauden symbolina. Nykyään neliapilaa pidetään kaikkialla maailmassa onnen symbolina ja voimakkaana amulettina kaikkea pahaa vastaan.

kanin jalka

Tämä luonnollista alkuperää oleva amuletti tuli meille ylpeiltä intialaisista, mutta sille on analogeja itämaisissa kulttuureissa. Kanin takajalka on vahvin. Klassisessa versiossa sitä on käytettävä kaulan ympärillä, mutta tämä ei ole kovin kätevää, koska ei ole suositeltavaa näyttää talismania ulkopuolisille. Joten on parempi laittaa onnellinen tassu taskuusi tai laukkuun.

Japanilainen amuletti onnea varten

Tämän talismanin alkuperäinen nimi on Omamori. Se on kirjailtu pellavakassi, johon kannattaa laittaa muistiinpanoja jumalille osoitetuilla toiveillasi. Omamori voidaan kuljettaa mukana tai ripustaa kotiin, autoon, työpaikan lähelle.

Uni sieppari

Toinen amuletti, jonka olemme perineet intiaaneista. Sängyn yläpuolelle ripustettu Dream Catcher ajaa pois pahat unet ja pahat henget, mutta ei häiritse hyviä astraaliolentoja.

unensieppaaja onnen amulettina

Tiibetin amuletti Onnea

Tämä amuletti pystyy tuomaan onnea omistajalle liike-elämässä, taloustoimissa ja henkilökohtaisissa suhteissa. Yhdessä hän antaa hänelle hyvän terveyden ja sankarillisen lujuuden.

Onnentalismanit toimivat vain positiiviseen suuntaan. Eli sinun tarvitsee vain toivoa hyvää itsellesi tai talisman-lahjan vastaanottajalle. Jos pyydät häneltä onnea jonkun vahingoksi (käänny pois, Fortune, vihollisestani ja käänny minun puoleeni), voit herättää valtavia voimia, jotka voivat rangaista pahantahtoista.

Raha-amuletti: kuinka valita vaurauden talisman

Raha, oli se kuinka paljon tahansa, ei koskaan riitä. Mutta kaikkein lupaavimmat tarjoukset "ammuvat" yhteen liikemieheen, ja toinen palaa loppuun, jos mikään ei edellytä romahdusta. Joten toisen on aika hankkia holhous ylhäältä.

Tehokas rahatalisman näyttää erilaiselta katseenvangitsijasta ylellisyydestä harmaaseen varkain. Se voi olla joko kultainen hahmo jalokivillä tai yksinkertainen symboli, joka on kaiverrettu paperille.

Tässä tapauksessa on tärkeää aktivoida raha-amuletit ja talismaanit oikein, jotta ne saavat energiaa, joka on riittävä omistajan ulkoiseen suorituskykyyn ja pyrkimyksiin. Nyt on vaikea löytää mestaria, joka pystyy lataamaan talismanin oikein, joten on parempi tehdä se itse: tästä ei varmasti ole haittaa. Tämä voidaan tehdä näin:

  • Kyllästä amuletti neljän elementin voimalla. Tätä varten riittää, että ripottelet amulettia vuorotellen vedellä, pidät sitä tulen päällä, heiluttelet ilmassa, ripottelet sitä maalla. Täällä sinun on noudatettava mittaa, jotta et vahingoita talismania.
  • Sano salaliitto. Se voi olla yksinkertaisin, esimerkiksi: "Pennistä penniin, porsasta porsaan, viidenkymmenen kopekan palan viisikymmentäkopikan palaan, rupla ruplaan, kultapala kultapalaksi, kaikki tuomioistuin. "
  • On pyhää uskoa talismanin voimaan. Sinun on pidettävä amulettia kädessäsi ja kyllästettävä se ajatuksilla onnesta ja aineellisesta hyvinvoinnista.

Oikein aktivoitu rahatalisman auttaa rahassa ja houkuttelee aineellista vaurautta, mutta joskus sillä on laajempi sovellus. Esimerkiksi edellä mainittu tiibetiläinen suuren onnen amuletti, useimmat kiinalaiset talismaanit tai slaavilainen alatyr houkuttelevat onnea kaikilla aloilla: rakkaudesta talousasioihin.

kiinalaiset maskotit

Muinaiset kiinalaiset olivat suuria traditionalisteja ja pragmaatikkoja, jotka asettivat menestyksen aineellisen osan kaiken muun edelle. Siksi melkein kaikki kiinalaiset talismaanit ja amuletit ovat vaurautta, joka Keski-Britannian asukkaiden keskuudessa liittyi erottamattomasti henkilökohtaiseen onneen ja onneen.

Tunnetuimmista voidaan mainita:

  • Hieroglyfi Fu. Se voi olla kolikoiden, riipuksien tai muiden koristeiden muodossa. Mutta voit vain piirtää sen paperille ja ripustaa sen kotona tai töissä.
  • Kultainen valkosipuli. Talismaanit ja amuletit rahan houkuttelemiseksi tämän vihanneksen muodossa ovat erittäin suosittuja Kiinassa. Kultainen valkosipuli auttaa pysymään jatkuvasti kassavirrassa ja karkottamaan huonon onnen henget.
  • Aravan kalat. Kolikoilla makaava kultainen kala tuo taloon vaurautta ja onnea.
  • Jumala Hotei. Hyväkuntoinen jumala-ahmatti laukkuineen ja sauvaineen on upea talisman, joka edistää aineellista hyvinvointia.
  • Kolmijalkainen rupikonna. Kiinteä, hyvin ruokittu sammakkoeläin on kuvattu istumassa kolikoiden päällä helmi suussaan.
jumala hotei onnen talismanina

Ja myös bambu, mandariiniankat, karppi, appelsiinit, pääskyset ja muut niiden kaltaiset - kaikki tämä voi kiinalaisten mukaan houkutella taloon vaurautta ja onnea. Mutta jos kalustat asuintilan selvästi Feng Shuin suositusten mukaisesti, ylimääräisiä amuletteja ei tarvita. Tällaista mahdollisuutta ei ole - riittää, kun laitat ruukun, jossa on "rahapuu" ja / tai akvaario kultakalalla.

Riimumerkit ja yhdistelmät

Jokaisella riimulla on monimutkainen energia ja useita pyhiä perusmerkityksiä. Päärahariimu on Fehu. Se voi toimia tehokkaasti sekä itsenäisesti että yhdessä Otalan kanssa, mikä vakauttaa varojen sisäänvirtausta ja mahdollistaa uusien rikastumislähteiden löytämisen.

Riimupuut toimivat myös tehokkaasti, toisin sanoen useiden riimujen monimutkaiset yhdistelmät. Yksinkertaisin ja tunnetuin muodostuminen on Rahapyörre, joka koostuu neljästä Fehusta.

Yhdistelmät "Cash Flow" ja "Fast Money" ovat erittäin mielenkiintoisia, mutta ilman syvää Futharkin tuntemusta on ongelmallista säveltää niitä yksin. Kirjoitus voidaan kuitenkin yksinkertaisesti kopioida paperille aineellista hyvinvointia ajatellen ja sitten polttaa.

onnen amuletti riimusymboleilla

Raha

Yksi tehokkaimmista amuletteista, jotka houkuttelevat rahaa, ovat he itse ja erilaisissa ilmenemismuodoissa. Se voi olla:

  • Erityisesti taitetut setelit. Esimerkki - Lucky dollar. Se voidaan esittää harvinaisena setelinä (esimerkiksi kahden dollarin seteli) sekä tavallisena kolmion muotoisena setelinä. Kuljeta Lucky Dollar kukkarossa tai lompakossa.
  • Yksittäisiä kolikoita. Helpoin tapa: sinun on otettava hopeakolikko ja laitettava se veteen niin, että kuu heijastuu siihen. Heti kun heijastus ilmestyy, on sanottava: "Aivan kuin vesi on täynnä kuunvaloa, niin elämäni täyttyy onnella ja rikkaudella. "Kolikko pysyy vedessä aamuun asti ja siirretään sitten lompakkoon. Amuletin omistajan syntymävuotena liikkeeseen lasketut kolikot saavat erityistä voimaa.
  • Kolikkoryhmät. Kolikot voidaan porata ja sitoa punaisella nauhalla tai laittaa erityiseen pussiin. Muuten, vanhasta kunnosta pikkurahalla täytetty säästöpossu voi olla erinomainen talisman.

Jalo- tai puolijalokivet ovat yksi tehokkaimmista talismaaneista tulojen houkuttelemiseksi. Topaasi, krysopraasi, krysoliitti, karneoli, turmaliini, granaatti ja muut mineraalit sisältävät vastaavaa energiaa. On erittäin tärkeää valita kivi omistajan syntymäajan ja energian mukaan.

Tehokas onnen talisman: osta vai tee se itse?

Mikä on henkilökohtainen onni, jokainen päättää itse: täällä ei ole universaaleja kaavoja. Siksi on parempi tehdä onnen amuletteja itse tai hyväksyä lahjaksi vilpittömästi rakastavilta ihmisiltä.

Monipuolisimmat ja tehokkaimmat ovat:

  • Onnen takiainen. Tämä on yksi tunnetuimmista slaavilaisista amuletteista, amuletteista, joka edustaa visuaalisesti neliömäistä rombista. Burdock of Happiness -amuletin arvo on yllättävän monipuolinen: se antaa onnea, taloudellista hyvinvointia, toisten kunnioittamista ja parhaita inhimillisiä ominaisuuksia.
  • Talisman "Onnen solmu". Onnensolmuja tunnetaan monia, mutta tehokkain niistä on tiibetiläinen äärettömyyden symboli Srivatsa. Se voidaan tehdä langasta tai yksinkertaisesti vetää ja ripustaa seinälle.
  • Luckyn amuletti. Klassisessa versiossa Lucky on käsintehty pehmeä nukke. Se on ommeltu värillisistä laastareista, täytetty vanulla, koristeltu helmillä, kolikoilla, punoksella. Pakollinen elementti on pitkä vaalea vaalea punos.
amuletti riipus onnea varten kuva 3

Mikä tahansa rihkamaa voi kyllästyä kosmisella energialla ja houkutella onnea omistajalleen juuri siinä muodossa kuin hän sen näkee. Tätä varten riittää, kun uskot amuletin voimaan, pidät usein talismania käsissäsi ja käännyt sen puoleen selkeästi muotoilluilla pyynnöillä.